Na veel afvallen een buikwandcorrectie

by on 19/02/2016

Een buikwandcorrectie is één van de meest uitgevoerde plastische ingrepen en wordt toegepast in verschillende gevallen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel vouwen die hun buikwand laten corrigeren na een zwangerschap. Echter wordt de behandeling ook gebruikt wanneer mensen veel afgevallen zijn. Na veel afvallen een Delta Clinic buikwandcorrectie uitvoeren gebeurt bij zowel mannen als vrouwen.

afgevallen

Deze personen hebben zichzelf hard ingespannen om hun overgewicht te verliezen en worden dan geconfronteerd met veel loszittende huid. Vooral de buik is een deel van het lichaam waar het verliezen van overtollige vet goed zichtbaar bij is. Bij zowel mannen als vrouwen met overgewicht is dit namelijk een plek waar veel vet ophoopt en het lichaam fors in formaat toeneemt. Om na het verliezen van dit overtollige vet het lichaam er weer mooi uit te laten zien is dan een buikwandcorrectie vereist.

Overtollige huid straktrekken en verwijderen

Naarmate mensen dikker worden neemt het lichaam in formaat toe. De huid is hierbij zeer flexibel in zal net als het lichaam ook in formaat toenemen. Het probleem is echter wanneer mensen besluiten om af te gaan vallen dat het lichaam wel in formaat afneemt, maar de huid dit in een veel langzamer tempo doet. Zo krijgen mensen bij plastische chirurgie Antwerpen dit vaak te zien.

Als men echt veel afgevallen is dan zal de huid zelfs nooit meer tot het oude formaat herstellen. Het gevolg hiervan is veel loszittende huid en nergens is dit meer zichtbaar dan op de buik. Dit is zonde want na al dat harde werk en doorzettingsvermogen tijdens het afvallen zouden mensen zich graag weer comfortabel en trots willen voelen over hun lichaam. Laat daarom deze overtollige huid weer straktrekken en verwijderen door een plastische chirurg.